About me

Award winning
dog photographer

MoNoa Photography

monica van der maden

Laat ik mezelf eerst even voorstellen, mijn naam is Monica van der Maden de drijvende kracht achter MoNoa Photography.  Al vele jaren fotografeer ik honden en andere huisdieren met veel enthousiasme, passie en plezier.

Zowel in mijn vrije tijd als beroepsmatig. Ik ben altijd op zoek naar een beeld dat net een stapje verder gaat dan de meest gebruikelijke foto’s in de honden fotografie.

Huisdieren en dan met name honden zijn echt mijn lust en mijn leven vandaar dat ik kan zeggen dat het fotograferen van uw huisdieren mijn specialisme is geworden.

Fotograferen lijkt niet moeilijk, echter om uw huisdier zodanig vol leven vast te leggen op stilstaand beeld waarin voor u als eigenaar zijn/haar karakter en persoonlijkheid herkenbaar wordt, is wel degelijk een specialisme hetgeen niet iedere fotograaf beheerst. Ik geef u de garantie dat u met prachtige foto’s tevreden naar huis zult gaan.

Het grote voordeel van het werken met huisdieren haal ik uit de vierjarige opleiding “gedragsdeskundige honden” die ik in Barneveld met succes heb gevolgd.

Hierdoor ben ik één met uw huisdier zodat uw huisdier al snel op zijn of haar gemak is bij mij. Dit is een absolute voorwaarde voor de ideale foto zoals u en ik die voor ogen hebben.

de honden team van

monoa photography

Model

Joop is een professioneel model tijdens de privé workshops van MoNoa Photography .Hij neemt zijn taak hierin heel erg serieus en hij weet precies hoe hij de camera moet verleiden.Inmiddels is hij al zo ver gevorderd dat hij bijna ”Hollands en Belgisch Next Top Dog Model” is.

planners

Kees en Nell zijn beide zeer gedreven in hun taak, Kees maakt diverse planningen in de agenda woordoor de agenda soms te vol staat en Nell is echt van de nieuwe ideeën en werkt daarin tegen wat georganiseerder en daarom zijn ze ook een top team voor MoNoa Photography. 

receptioniste

Trijntje heeft bij MoNoa Photography eigenlijk meerdere taken, ze beantwoord alle telefoontjes hier in huis, ze beantwoord de mails en ze brengt mij elke ochtend een heerlijk bakkie koffie en tegelijkertijd houdt ze de andere medewerkers goed in de gaten.

Nikon ambassadeur

Als fotograaf is het belangrijk om met goed apparatuur te werken waar je op kunt vertrouwen, ik fotografeer met de NikonD850 in combinatie met de objectieven van Nikon.

 

Dog PHOTOGRAPHER OF THE YEAR

award winning professional dog photographer

In 2018 en 2019 ben ik door de prestigieuze Britse hondenorganisatie ‘ The Kennel Club ‘ uitgeroepen tot één van de beste hondenfotografen van de wereld.

Photographer // owner

Monica

I believe that every image is personal for the client. The connection I have with the clients and their dogs determines how the end result will look at the end of the process. I must understand the clients and bond with them, to create the image of their dreams.

I am dedicated to create your deam image of your dog. 

The Lady of the mysterie forest

Dog Photographer of the year 2018.

Overall winner and oldies categorie 1e place winner.

Great Dane : Noa

The Little Twins

Dog Photographer of the year 2019

Award winning picture 1st place Category: Puppies

Weimaraner : Macy & Vino

Dirty dog

Dog Photographer of the year 2019

Award winning picture 1st place Category : Dogs at Play

Australian Shepherd : Waylon

Till the end of time

Dog Photographer of the year 2019

Special mention Oldies Category

Hungarian Vizsla : Csoda 

Samenwerking

MoNoa Photography heeft in de loop van de jaren met diverse bedrijven, uitgeverijen en magazines samengewerkt in binnen en buitenland waaronder: Nikon Europa, NikonNL, Kamera Express, Photofacts Academy, Braaaf, NDG ( Nederlandse databank voor gezelschapsdieren), digifotopro, ZoomNL en vanduuren media

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl