Online CoachingNL

Online Coaching

MoNoa Photography

De Online coachings zijn beschikbaar voor de beginnende, gevorderde en de professionele fotografen. MoNoa Photography biedt online coachings op maat aan.

De beste manier om te leren fotograferen is naar mijn mening niet alleen vanuit de theorie maar ook door middel van praktijk. Daarom krijgt u bij mijn coachings niet alleen theorie maar de bijpassende praktijk opdrachten want hier leert u juist van.

De online lessen worden gegeven via het platform Zoom. ik zal u op de afgesproken datum en tijdstip een link versturen waarmee u vervolgens kunt inloggen. Uiteraard is het wel belangrijk dat u een laptop met camera en geluid heeft. 

The Beautiful thing about learning is

Nobody can take it away from you.


Online basis fotografie

Heeft u een mooie camera thuis liggen of misschien net gekocht? En lukt het u niet om uw hond scherp op de foto te krijgen met die prachtige dromerige achtergronden? Heeft u problemen met het fotograferen van zwarte en witte honden? Krijgt u onscherpe foto’s met veel ruis dan is deze cursus echt iets voor u.

Frustraties over mislukte foto’s zijn verleden tijd. Met deze online basis hondenfotografie cursus heeft u alles wat u moet weten als u mooie scherpe foto’s wilt maken van uw hond met zachte achtergronden die rechtstreeks uit u camera komen. 

ervaring

Deze online coaching is gericht op de beginnende fotograaf.

Er is geen ervaring vereist binnen de honden fotografie.

benodigdheden & Duur


Online photoshop

Deze online photoshop-cursus is geen standaard basiscursus,het is veel meer dan dat.

Ik zal u leren hoe ik mijn foto’s bewerk en omzet naar prachtige magische sprookjes. Tijdens deze workshop leer ik u hoe u deze uitgebreide applicatie kunt gebruiken en aan het einde van de cursus ben u in staat om uw eigen foto’s optimaal te bewerken en te corrigeren.

ervaring

Deze online coaching is gericht op de beginnende en de gevorderde fotograaf.

Na een kort intake gesprek zal de coaching op maat worden samengesteld voor u.

benodigdheden & Duur


Online Masterclass

Heeft u al ervaring met fotograferen en het nabewerken van uw beelden maar u wilt toch meer uit u beelden halen?  Tijdens de masterclass hondenfotografie deel ik u mijn volledige theorie en workflow binnen de hondenfotografie. We zullen intensief aan de slag gaan met diverse technieken binnen de honden fotografie en de nabewerkingen. 

Om een masterclass te boeken dient u het volgende te beheersen

 

Onderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de masterclass.

Ervaring

Deze masterclass is gericht op de  gevorderde fotograaf.

Na een kort intake gesprek zal de coaching op maat worden samengesteld voor u.

Benodigdheden & Duur

Dit gedeelte is nog : under construction.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl