The Magic of light belgië

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van het fotograferen van honden en vogels? Bent u opzoek naar nieuwe inspiratie of wilt u weten waar u het mooiste licht kunt vinden in een bosrijke omgeving?  wilt u weten hoe die mooie zachte magische achtergronden rechtstreeks uit de camera kunnen komen? 

Wilt u uw fotografie naar een hoger niveau brengen en leren hoe u een foto mooi kan optimaliseren in Photoshop zonder het gebruik maken van presets en overlays?

Dan is deze workshop zeker iets voor u!

Benodigdheden

om deel te kunnen nemen aan de workshop

Camera

Digitale Spiegelreflex,- of systeemcamera.

Lichtsterke objectief

Bijvoorbeeld de : 85mm,- 105mm,-135mm,- of de 70-200mm

computer

Laptop,- of computer met adobe photoshop wat al is geïnstalleerd

The Magic of Light

Deze workshop is gericht op de gevorderde fotograven, ervaring met hondenfotografie is vereist en u bent bekend met de basis begrippen van uw camera zoals: Diafragma,- Sluitertijd en ISO en u kunt deze toepassen in de praktijk.

Basiskennis van Photoshop en het werken in lagen en maskers is vereist. U hoeft zeker niet alles te weten maar de basis is wel belangrijk. Wilt u uw zelf  inschrijven dan zal er vooraf een korte intake plaatsvinden. 

MoNoa photography

wat komt er aan bod tijdens de workshop

workflow

Ik zal u mijn volledige workflow laten zien met een foto die u stap voor stap mee gaat doen op uw eigen computer met uw eigen foto.

Deelname & voorwaarden

Prijs

U kunt deelnemen aan The Magic of Light voor €325,- Incl: Koffie, Thee en Lunch Excl: Vervoer van en naar de locatie en overnachting. Niet restitueerbare aanbetaling van €100 om de inschrijving te bevestigen.
• Niveau : Ervaren
• Locatie : Zandhoven, België
• Aantal Deelnemers : 6
• Datum : 10 Oktober 2021
• Aanvang 08:00
De geplande datum is onder voorbehoud van de restricties van de overheid ivm covid

reservelijst & contact

Er is nog één plekje beschikbaar voor deelname. Heeft u nog vragen over deze workshop of wilt u zichzelf aanmelden voor de reservelijst? Scroll dan even naar beneden op deze pagina en vul het aanmeldformulier in.
Ik zal u aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen.

corona protocol

In deze tijden van het jaar zijn er een aantal regels die in acht moeten worden genomen tijdens de workshop:
reservelijst

aanmeldformulier The Magic of Light

Wilt u uzelf graag aanmelden voor The Magic of Light?  Meld u zichzelf dan snel aan via het aanmeldformulier. Ik zal uw aanvraag binnen 12 uur in behandeling nemen en via de mail zullen we alles verder bespreken.

Houdt er wel rekening mee dat na het invullen van het formulier uw plekje pas zeker is als wij via de email contact hebben gehad en dat u van mij een officiële bevestiging heeft ontvangen. 

De officiële bevestiging zal pas worden ontvangen na het overmaken van de aanbetaling.

De workshop is volgeboekt, en nu?  

Het kan zijn dat u net te laat bent met uw inschrijving en dat de workshop is volgeboekt. In dit geval zal ik u op de reservelijst zetten als u dit zou willen.

Don't download my photo's! Copyright MoNoa Photography, if you want to use one of my images please send me a email : info@monoafotografie.nl