top of page

MONOA IN THE MEDIA

Monica van der Maden, een getalenteerde hondenfotograaf van MoNoa Photography, heeft met haar buitengewone talent en passie voor het vastleggen van de schoonheid van honden vele prijzen gewonnen, zowel nationaal als internationaal. Haar werk heeft de harten van juryleden en kijkers over de hele wereld veroverd.

In het bijzonder was er een onvergetelijk moment in 2018, toen Monica met haar adembenemende foto genaamd "The Lady in the Mysterious Forest" de eerste prijs won in de categorie "Oldies" tijdens een prestigieuze wedstrijd. Deze foto, met zijn betoverende sfeer en mysterieuze uitstraling, raakte de ziel van de kijkers en liet hen verloren raken in de magie van het moment.
Maar dat was niet alles. "The Lady in the Mysterious Forest" werd ook uitgeroepen tot de overall winnende foto, waardoor Monica de hoogste eer ontving uit een competitie met meer dan 10.000 inzendingen vanuit maar liefst 70 verschillende landen. Het was een triomf voor Monica en een erkenning van haar uitzonderlijke talent en toewijding.

Deze prestigieuze award betekende niet alleen erkenning voor Monica's vakmanschap, maar ook voor haar vermogen om de essentie en de unieke persoonlijkheid van honden vast te leggen. Haar foto's vertellen verhalen, roepen emoties op en laten de kijker een diepere verbinding voelen met de prachtige wezens die honden zijn.

MoNoaPhotography77.jpg

Our Story

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does, and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers, and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery, or video for even more engagement.

Meet The Team

Our Clients

bottom of page