top of page

Workshops

Ontdek en ontwikkel jouw creatieve talenten met mijn inspirerende groepsworkshops! Ik bied een breed scala aan boeiende en interactieve workshops aan voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een professionele fotograaf wilt worden of gewoon je fotografie vaardigheden wilt verbeteren, mijn workshops bieden een inspirerende en gezellige omgeving waarin je kunt leren, experimenteren en groeien. Ik deel graag mijn kennis en passie voor hondenfotografie, en ik streef ernaar om elke workshop een onvergetelijke ervaring te maken.Tijdens mijn workshops krijg je de kans om te werken met verschillende hondenrassen en -typen, zodat je kunt leren hoe je het beste uit elke fotosessie kunt halen. Ik bied ook praktische tips en advies over belichting, compositie en het vastleggen van de emoties van honden, zodat je jouw fotografische vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. 

MoNoaPhotography294.jpg
MoNoaPhotography313.jpg

Fotografie is niet alleen technische kennis, maar het is ook een vorm van kunst

Tijdens de workshops en de coachings zal ik je inspireren en aanmoedigen om je creatieve grenzen te verleggen. Ik zal je laten zien hoe je verschillende perspectieven kunt verkennen, unieke composities kunt creëren en je eigen stijl kunt ontwikkelen.
 

Persoonlijke aandacht

Praktijk oefeningen

Inspiratie en creativiteit

Ervaring en expertise

MoNoaPhotography174.jpg

Tijdens mijn workshops en de meeloopdagen is het tevens een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens de groepsworkshop zul je de kans krijgen om te leren en te groeien, terwijl je ook deel uitmaakt van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Het is een geweldige gelegenheid om te netwerken, ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

The Beautiful thing about learning is 

" Nobody can take it away from you "

What people say about the workshops

Benieuwd hoe andere mensen mijn workshops hebben ervaren? Lees het hieronder.

MoNoa Photography is één van de grootste opleiders binnen de hondenfotografie wereldwijd.

Ik heb al vele fotografen in binnen en buitenland opgeleid en inmiddels zijn ook zij succesvol gestart als professioneel fotograaf.

1

Leerzaam

2

Ontspannen sfeer

3

Gezellig

MoNoaPhotography289.jpg

4

Makkelijk te volgen

5

Geen geheimen

6

Inspiratie

WEB_MoNoaPhotography1.jpg
''Monica is a very warm and kind person, passionate photographer with huge heart towards animals. It was a great pleasure to work with her both at a photoshoot of my dogs and at workshops. She is a great teacher too. I recommend services her to everyone ''

Dominika Krysiak

Foto Animado - Poland

Planning

Groepsworkshops

Slechts enkele keren per jaar worden er groepsworkshops en masterclasses georganiseerd in binnen en buitenland, deze workshops worden gegeven in kleine groepen.Tijdens deze workshops leer je het meest optimale uit je camera te halen en hoe je het beste te werk kunt gaan met natuurlijk licht op locatie. Je kan mij vrijblijvend mailen om informatie te vragen.Hieronder  zullen er aankondigingen geplaatst worden over de groeps workshops.

 

Er zullen zsm nieuwe datums worden ingepland voor 2024 

2- Daagse Groeps Workshop

​​

  • Thema: The Magic of Light.

  • Datum : ... 

  • Locatie : Dorst - Noord Brabant

  • Language : Nederlands

  • Niveau : Gevorderden

  • Cursisten : 6 

MoNoaPhotography310.jpg
bottom of page