top of page
WEB_MoNoaPhotography6.jpg

Laat ik mezelf voorstellen.
Het gezicht achter MoNoa Photography
 

Mijn naam is Monica van der Maden, de drijvende kracht achter MoNoa Photography.Al vele jaren fotografeer ik honden  met veel enthousiasme, passie en plezier. Zowel in mijn vrije tijd als beroepsmatig. Ik ben altijd op zoek naar een beeld dat net een stapje verder gaat dan de meest gebruikelijke foto's in de honden fotografie.

Indien je je afvraagt waar honden fotografie om draait, lees dan vooral verder. Bij MoNoa Photography gaat het niet om enkele snelle kiekjes van je hond. Ik stel een bepaalde scene op, perfectioneer de belichting en verzeker dat jouw hond  zich 100% op zijn/haar gemak voelt. Mijn doel is niet om enkel een foto af te leveren, maar om een realistische weergave van je huisdier voor eeuwig vast te leggen. Ik begrijp dat fotografie gaat om het vastleggen van herinneringen en het herbeleven van emoties. En ik wil jou graag helpen om dit ook met jouw huisdier te doen. Wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met mij op.

Monica1.jpg

Foto is gemaakt door : Jessica v Besauw

Monica2.jpg

Foto is gemaakt door : Jessica v Besauw

Fotograferen lijkt niet moeilijk, echter om jouw hond zodanig vol leven vast te leggen op stilstaand beeld waarin voor jou als eigenaar zijn/haar karakter en persoonlijkheid herkenbaar wordt, is wel degelijk een specialisme hetgeen niet iedere fotograaf beheerst. Ik geef jou de garantie dat je met prachtige foto's tevreden naar huis zult gaan.

Het grote voordeel van het werken met honden haal ik uit de vierjarige opleiding “gedragsdeskundige honden” die ik in Barneveld met succes heb gevolgd.

Hierdoor ben ik één met jouw huisdier zodat jouw hond al snel op zijn of haar gemak is bij mij. Dit is een absolute voorwaarde voor de ideale foto zoals jij en ik die voor ogen hebben.

Mijn team

Ontmoet de getalenteerde teamgenoten van MoNoa Photography.

Waar mijn trouwe viervoeters niet alleen mijn beste vrienden zijn, maar ook mijn hardwerkende collega's! Laat me je voorstellen aan mijn dynamische kwartet van fotografische furballs:

JoopBeroeps model en planner

Maak kennis met Joop, mijn legendarische Staffordshire Bull Terrier, die niet alleen een professioneel model is voor mij, maar ook een onmisbare bron van inspiratie en hilariteit voor mijn cursisten. Ook als planner van het team vind je Joop vaak achter zijn bureau met zijn brilletje op. 

Ondanks zijn leeftijd en ervaring heeft Joop nog steeds een jeugdige geest en een speels karakter dat ons allemaal aan het lachen maakt. Of hij nu met zijn favoriete gescheurde spijkerbroek speelt tussen de afspraken door of een dutje doet onder zijn bureau, Joop is altijd in voor een beetje plezier en avontuur

MoNoaPhotography8.jpg
777.jpg

Trijntje - Financieel directeur

Ontmoet Trijntje, mijn energieke en onverstoorbare kantoor medewerkster en tevens financiële goeroe, Trijntje, staat aan het roer van mijn financiële afdeling. Met haar scherpe neus voor cijfers en haar ongeëvenaarde snelheid in het vinden van belastingaftrekposten, houdt ze mijn financiën strak in de gaten terwijl ze soepel door de kantoorruimte flitst.

Kees - Marketing

Mijn kleine en charismatische marketinggenie, Kees, is de meesterbrein achter al mijn creatieve campagnes en briljante ideeën. Met zijn ongeëvenaarde gevoel voor trends en zijn onweerstaanbare charme, weet hij als geen ander hoe hij mijn klanten moet betoveren en mijn bekendheid moet vergroten.Wanneer hij niet druk bezig is met het bedenken van pakkende slogans of het uitdelen van MoNoa-branded pootafdrukken, kun je Kees vinden op zijn eigen speciaal ontworpen marketingbureau, compleet met een mini-laptop en een stapel marketingboeken die hem tot de nok toe gevuld met inspiratie houden.

MoNoaPhotographyKees3.jpg
MoNoaPhotographyNell2.jpg

Nell - Telefoniste

Mijn schuchtere maar buitengewoon bekwame telefoniste, Nell, is de stem aan de andere kant van de lijn die mijn klanten verwelkomt met haar zachte geblaf en hartverwarmende glimlach. Hoewel ze misschien klein van stuk is, is haar toewijding aan het afhandelen van inkomende oproepen enorm!Wanneer ze niet druk bezig is met het beantwoorden van de telefoon en het afhandelen van afspraken, kun je Nell vinden achter haar kleine bureau, omringd door een zee van post-its met belangrijke berichten en een telefoonboek dat groter is als zijzelf.

MoNoaPhotography253.jpg

NIKON 

Als fotograaf is het belangrijk om met goed apparatuur te werken waar je op kunt vertrouwen, ik fotografeer met de NikonD850 in combinatie met diverse objectieven van Nikon.

MoNoaPhotography280.jpg

CAMERA'S

Nikon D610

Nikon D800

Nikon D850

304292.jpg

ZOOM OBJECTIEVEN

Nikon 14-24mm F2.8

Nikon 24-70mm F2.8

Nikon 70-200mm F2.8

WEB_MoNoaPhotography7-scaled.jpg

PRIME OBJECTIEVEN

NIKON 24MM F1.4

NIKON 50MM F1.4

NIKON 105MM F1.4

NIKON 200MM F2

MoNoaPhotography84.jpg

Publicaties  & Samenwerkingen

MoNoa Photography heeft in de loop van de jaren met diverse bedrijven, uitgeverijen en magazines samengewerkt in binnen en buitenland waaronder: Nikon Europa, NikonNL, Kamera Express, Photofacts Academy, Braaaf, NDG ( Nederlandse databank voor gezelschapsdieren), digifotopro, ZoomNL en vanduuren media

MoNoaPhotography265.jpg
Nikon1.jpg
KameraExpress.jpg
Photofacts Academy.jpg
GewoonGers.jpg
Nederlandse-Databank-Gemeenschapsdieren-NDG.png copy.jpg
Braaaf.jpg
zoomnl.jpg
MoNoaPhotography261.jpg
klaaskanalles.jpg
klaas-kan-alles.jpg

MoNoa Photography by Klaas kan alles op NPO3 - bekijk het fragment vanaf 14:56 minuten via Klaas kan Alles

bottom of page