top of page
MoNoaPhotography245.jpg

Consistente hoge kwaliteit, ik bied absolute zekerheid. 

WEB_MoNoaPhotography.jpg

Fotoreportage

Als hondenfotograaf begrijp ik dat jullie hond niet zomaar een huisdier is, maar een waardevol lid van het gezin. Ik geloof dat elke hond een verhaal te vertellen heeft en het is mijn missie om dat verhaal te vangen in prachtige beelden die een leven lang meegaan.

Mijn aanpak is gebaseerd op twee belangrijke pijlers: passie en geduld. Ik heb een diepe passie voor honden en fotografie, en ik streef ernaar om deze twee liefdes te combineren om adembenemende foto's te creëren.

Ik neem de tijd om jullie hond te leren kennen, zijn unieke persoonlijkheid te begrijpen en een comfortabele omgeving te creëren waarin hij zich op zijn gemak voelt.

Of het nu gaat om een speelse pup, een energieke hond of een rustige senior, ik zorg ervoor dat elke fotosessie afgestemd is op de behoeften en het temperament van jullie trouwe metgezel. Ik neem de tijd om te spelen, te verkennen en de ware essentie van jullie hond vast te leggen, zodat jullie foto's krijgen die zijn unieke persoonlijkheid weerspiegelen.
 

Mijn diensten zijn niet alleen bedoeld om prachtige beelden te creëren, maar ook om een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik wil dat jullie genieten van het proces, samen met jullie hond, en dat jullie waardevolle herinneringen creëren die jullie voor altijd zullen koesteren.

Dus, of jullie nu op zoek zijn naar een professionele fotoshoot voor jullie hond, een cadeau voor een hondenliefhebber of gewoon een manier om de schoonheid van jullie trouwe metgezel vast te leggen, ik sta klaar om jullie te helpen.

 

Wensen bespreken

Mocht je na het zien van mijn website nog vragen hebben of ben je zo enthousiast geworden dat je een fotoshoot wilt boeken neem dan vrijblijvend via de mail contact met mij op. 

Ik zal jouw mailtje zsm beantwoorden. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen maar aangezien ik altijd druk in de weer ben ben ik helaas telefonisch slecht bereikbaar. 

Nadat wij mail contact hebben gehad plannen we een telefonische afspraak in om jouw wensen goed te bespreken voor de fotoshoot. Ik hoor dan ook graag wat het karakter is van jou hond en wat zijn of haar favoriete activiteiten zijn.  Zijn er andere zaken waar rekening mee gehouden dient te worden hoor ik dat ook graag.

Uiteraard is het ook mogelijk om samen met je hond(en) op de foto te gaan. Ik zeg altijd, gewoon doen.. super leuk! Je zal hier zeker geen spijt van krijgen. Ik zal je dan tijdens ons telefonisch gesprekje ook een kleding advies geven voor de fotoshoot. 

Na ons gesprekje zal ik met een voorstel komen voor een aantal datums. We zullen altijd 2 datums inplannen, de 2e datum is een reservedatum mocht het op de 1e datum door slechte weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

MoNoaPhotography255.jpg

Hoe gaat het in zijn werk

01

Fotosessie

Op de dag van de fotoreportage ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. Ik zal tijdens de reportage diverse foto's maken en uiteraard kan je gelijk meekijken op de camera. Tussen het fotograferen door is er ook genoeg tijd voor jouw hond om even lekker te snuffelen te spelen of uit te rusten.

We werken met dieren dus geduld is een schone zaak. Het is lastig te voorspellen maar een reportage duurt gemiddeld  1.5 tot 2 uur. We gaan er in ieder geval een leuke en gezellige shoot van maken zonder tijdsdruk.

03

Online album

Binnen 2 weken zal jouw persoonlijke online album klaar zijn voor de preview met daarin alvast 1 foto die helemaal is uitgewerkt en na jou keuze zal het ongeveer 8 weken duren voordat de foto's helemaal klaar zijn voor aflevering.

 

De aanbetaling die je hebt gedaan bij het reserveren wordt natuurlijk in mindering gebracht op de totaalprijs van je bestelling. 

02

Eerste selectie maken

Het is mijn taak om voor jou de allermooiste foto's te leveren. Tijdens een reportage ben ik dan ook heel bewust bezig met uw wensen en jou de kwaliteit te leveren waar MoNoa Photography om bekend staat.

Na de reportage zoek ik dan ook de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en alleen de foto's die voldoen aan de kwaliteitsnormen worden getoond. De foto's waar bijv jou hond zijn of haar ogen dicht heeft of net een ongewenste beweging heeft gemaakt zullen niet worden getoond.

04

Nabewerking

Elke foto krijgt zijn individuele zorgvuldige behandeling in de nabewerking. Denk hierbij aan vuiltjes op de vacht kleine prutjes in de ogen of een riem die ik zal verwijderen. Op deze manier zorg ik ervoor dat elke portret de aandacht krijgt die deze verdient.

Seizoenen

MoNoaPhotography325.jpg

De stad

De stad geeft een tal van mogelijkheden aan lijnen kleuren en architectuur om in te fotograferen als je van wat modern houdt. 

Samen met je hond op de foto

Samen met je trouwe viervoeter op de foto gaan is een geweldige manier om de speciale band die jullie delen voor altijd vast te laten leggen. Er zijn talloze redenen waarom je deze ervaring niet zou willen missen.

Één van die redenen is:  je hond is niet zomaar een huisdier, maar een volwaardig lid van je gezin. Hij/Zij is er altijd voor je, onvoorwaardelijk en met een eindeloze hoeveelheid liefde. Op de foto gaan met je hond is een prachtige manier om deze liefde en verbondenheid vast te leggen, zodat je er altijd naar terug kunt kijken en herinneringen kunt ophalen aan de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

Herinneringen die je samen met je hond creëert, zijn onbetaalbaar!

End of Lifetime sessies

Het komt geregeld voor dat ik een telefoontje krijg of een email dat een hondeneigenaar nog heel graag een fotoreportage willen inplannen omdat ze slecht bericht hebben gehad van de dierenarts.

Wij als hondenliefhebbers willen natuurlijk onze beste vriend voor altijd bij ons houden maar helaas komt er een moment van afscheid nemen. Voor deze reportages maak ik altijd tijd vrij in de agenda, en de fotoshoot kan dan vaak dezelfde dag of de volgende dag worden ingepland.

MoNoaPhotography85.jpg

Tarieven

Klik voor de informatie op één van de onderstaande afbeeldingen

MoNoaPhotography364.jpg

2024 is Volgeboekt

In verband met de extreme drukte en de vele aanvragen voor een fotoshoot is de wachttijd momenteel opgelopen naar zes maanden.

Dit betekent dat mijn agenda voor 2024 gesloten is voor het aannemen van nieuwe fotoshoots, met uitzondering van end-of-lifetime fotoshoots, die bij mij voorrang krijgen! Ik begrijp dat niemand de laatste momenten met hun geliefde viervoeter wil missen, dus voor deze speciale fotoshoots kun je met mij contact opnemen. 

Wil je alvast een fotoshoot inplannen voor 2025, dan kun je het contactformulier onderaan de website invullen..

Boek jouw fotosessie

Heb je interesse in een fotoshoot bij MoNoa Photography in 2025 en wil je meer informatie ontvangen ? 

Vul het formulier hieronder geheel vrijblijvend in en ik zal binnen 48 uur contact met je opnemen via de mail.

 De fotoshoot is pas geboekt als we alle wensen goed hebben besproken en de aanbetaling is voldaan.

Interesse in
Bestand uploaden
bottom of page